susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Morgonjogg

I morgon lämnar vi den Franska landsbygden och påbörjar resan mot världens vackraste Ö. Det har varit en helt fantastisk vecka men precis som vanligt när det börjar dra ihop sig till hemresa så känns det underbart att få komma hem igen.

Intervaller

Dagen idag inleddes med bålstabilitet och avslutades med intervaller. Man skulle kunna tro att det inte fanns så mycket kräm kvar i benen på våra deltagare men det såg vi inte skymten av. De gav järnet hela högen under två-minutersintervallerna runt en liten damm nära där vi bor. Så ett riktigt härligt endorfinrus var det sista de fick med sig träningsmässigt härifrån. Morgonjoggen i morgon kommer garanterat blir lugn och den avslutande frukostbuffén lång. Sen är jag ganska säker på ett det är ett gäng trötta men väldigt nöjda resenärer och ledare beger sig mot svensk mark igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s