susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7760Strax före 22.00 i går kväll landade vi på Landvetter flyplats och strax efter 24.00 anlände jag till världens bästa hotell Victoria där jag alltid mellanlandar när jag är på resanden fot. Sov sådär även om sängen var utmärkt skön och täcket lagom varmt. Det är samma visa varje gång när jag är på väg hem. Jag vill bara hem och har svårt att komma till ro. Men nu är jag åter på ön och hänger med de här två små trollen. Anders har jag nästan bara hunnit säga hej till. Han har fullt upp i vår butik med alla besökare som hittat hit ut till ön denna soliga fina lördag.

IMG_7334

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s