susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Världens vackraste väg Världens vackraste väg finns på Visingsö. I alla fall om ni frågar mig. Den är lite mer än två kilometer lång och leder fram till vår gård. Här har många cyklar cyklat, många hästar trampat och flera fina mil avverkats i löparskor. Här joggar jag sakta iväg på mina morgonjoggar, men det är också här jag springer så gruset yr när två-tusingar står på schemat. Det är också på den här vägen och i skogarna runt omkring som vi håller till under våra löpinspirationsdagar. Idag är det exakt två veckor kvar till nästa.

Söndagen den 24:e maj kl.13.30 bjuder vi in till en härlig dag med fokus på inspiration för dig som vill komma igång med din löpning eller redan springer men vill ta din löpning till en ny nivå. Teori blandas med praktik och fokus ligger förutom på inspiration och träningsglädje även på att lära ut hur man lägger upp sin löpträning och utvecklar sin löpteknik. Så har du inget för dig söndagen den 24:e maj så önskar vi dig varmt välkommen ut till Öa. Mer info och anmälan hittar du här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s