susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Det fanns planer på att för tredje gången cykla Måndagsrundan GRANDE som cykelklubben La Lepre Stanca arrangerar. Tanken är att samla så många cyklister som möjligt centralt i Jönköping för en gemensam ”Måndagsrunda”. En hyllning till cykeln och cyklisterna! Jag har varit med två år i rad på detta härliga arrangemang men idag höll inte familjelogistiken. Anders är i väg på ”kick off” och att skaffa barnvakt när jag precis kommit hem från Frankrike var det inte tal om. Så istället gick vi all in i köket jag och barnen.

IMG_7777

Eller i alla fall jag och Moa. Melina är mest uppslukad av att läsa hundböcker nu för tiden. Så medan hon lästa högt för oss om hundraser smälte vi mörk choklad i vattenbad och gjorde ”chokladbräck” toppad med olika smaker. Mullbär, granatäpplekärnor, kokoschips, dadlar, havsalt och torkad banan. Vi får se vilken vi gillar bäst när vi testat alla och vinnaren i smaktestet kommer förmodligen finnas i vår butik framöver.

En reaktion på ”Chokladverkstaden

  1. Åsa skriver:

    Kanske man får provsmaka när vi kommer☺️!!

    Om inte allt är slut😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s