susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Gårdsbutik

Jodå, nu rullar det på Persgården. Att dessutom pricka fint väder på röd ledig dag ger förstås de bästa förutsättningarna för en välbesökt butik. Jag tror på en rekordsommar. Det gör jag varje år. Hittills har jag inte haft fel även om jag såklart inser att regnar sommaren bort så kommer inte besökarna att strömma in. Men so far so good och idag har det varit full fart hela dagen.

IMG_1721

Full fart lär det bli i morgon också då det äntligen är dags för Nutrition Camp 2.0. Jag ser det som en enorm förmån att inte bara få vara med och arrangera utan också få ta del av alla dessa intressanta föreläsningar som vi har med i vårt program. David, Camilla och Martin som var med förra året och den här gången också mannen som en gång för väldigt många år sedan fick mig att på allvar börja intressera mig för näringslära, nämligen Fredrik Paulun. Det är blir andra gången vi kör här ute på Öa men nu finns också tankar och planer på att arrangera ett Nutrition Camp på annan ort. Tror du att detta skulle vara något för din stad så låt oss veta. Först ut lutar det åt ett event i Stockholm. Kanske också Göteborg och Malmö. Sen får vi se. Allt är möjligt om man vill det tillräckligt mycket!

En reaktion på ”Proppfullt på Persgården

  1. Åsa skriver:

    Ni MÅSTE komma till Göteborg!!!!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s