susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

DSCF2073Visingsö är i mina ögon alltid vackert. Men är du här för första gången blir upplevelsen utöver det vanliga om vädergudarna visar sig från sin bästa sida. Och igår fick garnaterat alla som besökte Visingsö en riktigt bra dag. Flera av våra deltagare var på plats tidigt på dagen och passade på att uttnyttja tiden till max. Några sprang, andra promenerade och vissa valde att bara sitta i trädården och äta fruktsallas som de i köket hade fixat till våra gäster. Martin föreläser Vi inledde vårt Camp med välkomstmiddag och sen höll Martin en kanonbra föreläsning om ”Mat med en mening”. Han pratade om livsmedel som ofta finns tillgängliga i vår vardag som har en extra hälsopringande effekt på våra kroppar. Saker som kanske tom finns i naturen och inte behöver köpas i en dyr burk på hälskosten. Hans tips om nässlor och surkål inspirerade mig mest. Kanske dax att plocka de där nässlorna någon gång och styra upp sin egen soppa. Fördelarna med surkål ber jag att få återkomma om. Nu ska jag försöka inskassera några timmars sömn innan vi drar igång dag 2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s