susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Paleomuffins

Inspirerad efter helgen har jag tänkt till lite extra kring hur kosten ska se ut den här veckan. Hör och häpna finns det tom en plan för veckans alla middagar hela veckan lång. Men den planen har jag inte snickrat ihop själv. Det har Jenny och Magnus som driver sidan Under vårt tak gjort. Jag älskar deras sida och hittar alltid enkla, goda och nyttiga rätter som passar utmärkt in i vår familj där den finns en som är känslig för laktos och en som inte tål gluten. Så nu har vi antagit utmaningen att följa deras paleoitiska mattips under en månad. Dagens lunch blev Morotsbakelse och till middag serverades det Köttfärspanna. Två utmärkt goda recept som uppskattades av hela familjen. Korghandlade såklart varenda ingrediens men kanske kan det underlätta lite att åka i väg och strohandla. Någon matmamma som älskar att stå vid spisen kommer jag nog aldrig att bli. Men det här är i alla fall ett steg i rätt riktning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s