susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Hälsasomslag

Idag fick alla prenumeranter av tidningen Hälsa sitt exemplar i brevlådan och det blev där med officiellt att jag kommer att medverka i tidningen framöver som träningscoach. När nyheten hade nått min mamma skrev hon såhär i ett sms till mig.

Alltså är det sant att denna vackra kloka kvinna på omslaget är det barn jag en gång bar i magen💓Hon som aldrig ville hålla grannen ”Nasse” i handen på Midsommar dansen, som inte ville gå till Rita som dagbarn, som blev lite rädd när farbror Bosse röt till……Jag kan inte klä i ord den stolthet jag känner i hela min kropp när jag inser att det är MIN dotter på omslaget 💓💓💓

För det var precis så det var. Under hela min uppväxt har jag varit en blyg, osäker ganska tillbakadragen liten tjej. Är övertygad om att mina lärare från förr skulle rammla baklänges om de fick höra att jag försörjer mig som föreläsare.

Men jag säger som jag sagt så många gånger förr. ALLT är möjligt om man vill det tillräcklig mycket!!!

4 reaktioner på ”Träningscoach i tidningen Hälsa

 1. njoyful skriver:

  Fantastisk roligt Suss – GRATTIS!!! Kramar i mängder!

  Gilla

 2. Sofie skriver:

  Du är så grym Suss!! Måste springa o köpa tidningen direkt! 😀
  Kram

  Gilla

 3. Marie skriver:

  Så stolt över dig min fantastiska vän! Du inspirerar mig på så många sätt såväl proffesionellt som personligt. Din lyskraft, värme och leende är i sanning helt extraordinärt och går rakt in i hjärtat. Lägg därtill stor kompetens, lojalitet och idérikedom. Snacka om rätt kvinna på rätt plats. Jag gratulerar tidningen Hälsa till ett riktigt kap!

  Gilla

 4. Clara Edvinsson skriver:

  Åh så otroligt roligt, jag är mycket glad för din skull!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s