susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Avokado Vad sägs om avokadoyoghurt till frukost toppat med nötter, frön och superbär? Eller Broccolipaj med bacon, tomat och champinjoner till middag. Tomatsoppa, Köttfärspanna, Fritatta och Vegetarisk tallrik har vi också hunnit med. Som ni förstår så känner jag för första gången i hela mitt liv inspiration i köket. Jag säger inte att jag kommer att älska matlagning efter det här. Men jag har i alla fall hittat rätt väg för lyckas bättre i köket än vad jag någonsin gjort. Pizza I mitt liv verkar det som mål av olika slag är det som gör mig mest motiverade. Vare sig det handlar om Ironman eller matlagning. Målet med den här utmaningen är att äta en Paleoitisk kost i 30 dagar helt enligt ett upplägg som Jenny och Magnus som driver sidan Undervårttak har skapat. Och precis som när det finns en träningsplanering så finns det i den här utmaningen en oerhört inspirerande matplan att plocka recept ifrån. Enkla, goda, nyttiga och väl genomtänkta recept. För egentligen är den här kosten väldigt lik den vi redan äter men de kreativa recepten hade jag aldrig lyckats skapa på egen hand. Jag rekommenderar varmt Jenny och Magnus fina sida och Paleoutmaningen till alla som vill få mer matinspiration i sin vardag. Paleomuffins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s