susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Bor och båt. Igår sprang jag intervaller på hamsterbandet i tvättstugan. Det innebar benkoll på tid, distans, tempo och pulskurva. Hög musik i öronen och fullt fokus på uppgiften. Idag något helt annat. Klev upp långt innan familjen vaknat.  Tog en stor mugg Paleokaffedrink i ett knäpptyst kök innan jag drog i väg. Lämnade klocka, pulsmätare och peppmusiken hemma och sprang i stort sett hela sträckan ( 18 km) på mjuka stigar  En riktigt bra start på dagen. Minst sagt! BänkStig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s