susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Tri-cykel

Idag har jag hängt med den här skönheten. Första gången på vädligt länge som jag lyckades få till ett riktigt bra pass på cykeln. Men idag behövde jag kontrollmäta Sommartågssträckan och passade på att göra det på cykel. Så jag cyklade helt enkelt från Gränna till Jönköpingscentral och sen hem igen. Nästan nio mil i benen när jag rullade in på Persgården igen. Motvind dit och medvind hem. Mulet dit och soligt hem. Så jag fick lite av varje kan man säga med det bästa på slutet.

Grafitgra_medlem_05-480x307

Nya bansträckningen känns också toppen. Inte mycket som skiljer egentligen men ändå några små avstickare som definitivt kommer höja upplevelsen av tåget. Som första fikastoppet på det här stället tex. Jag åkte förbi där idag för att säga hej och ville helst av allt ta med hela affären hem.

SommartågetSå nu räknar jag ner till världens bästa Sommartåg. Tåget som egentligen bara var en kul grej jag och några vänner körde första gången 2011 och som sen dess fått växa sig större för varje år. 26 dagar kvar. Nedräkningen har börjat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s