susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

WHK

Den här dagen inledde jag med att föreläsa för närmare 80 dagbarnvårdare under deras konfererensdagar på Wisingsö hotell och konferens. En målgrupp som låg mig varmt om hjärtat av en enda anledning. Nämligen Tant-Gerd! Tant-Gerd var min dagmamma under många år. Min varma, kärleksfulla, snälla, trygga och oerhört omhändertagande dagmamma. Jag har enormt många minnen från tiden hos Gerd. Härliga, glada, roliga och fina minnen om allt ifrån mysig mellanmålsstunder i Gerds kök till allt kul jag gjorde med min vän Karin som också gick hos Gerd.

Tant GerdMen det jag minns allra mest som en helt magisk stund med Tant-Gerd var en gång när vi fick tittade på fotboll tillsammans. För precis som min familj höll familjen Ilinge också på IFK. När slutsignalen hade gått och Blåvitt stod som sergrare öppnade Gerd alla fönster ut mot gatan, satte på ett kassetband med Heja Blåvitt på högsta volym och sjöng segersången för full hals samtidigt som hon dansade ringdans med mig och Åsa. Den glädjen som jag kände då och just det unika tillfället med Tant-Gerd kommer jag aldrig att glömma.

HundMelina

Sen bar det av hem till mina egna barn. Jag hade lovat de en trip till stan idag för finfika och lite shopping. Men innan vi åkte han jag ta emot ännu en grupp på Persgården. Ingen föreläsning den här gången utan bara räkmacka i vårt café och en liten presentation av Persgården.

Cyklar i massor

Och det är ungefär så det ser ut framöver nu. Sju dagar i veckan har vi öppet på Persgården och i princip varje vecka har vi något arrangemang. Redan i morgon är det dags för nästa då Cissi och jag bjuder in till Löpinspiration på Persgården. Vi inleder med föreläsning och sen håller Cissi i ett fartfyllt pass i de magiska omgivningarna som Visingsö bjuder på under våren. Så det är full fart. Minst sagt. Och jag har på känn det kommer hålla i sig hela sommaren.

2 reaktioner på ”Tant-Gerd

  1. Åsa skriver:

    Fina Gerd. Har bara glada trygga minnen från tiden hos henne.

    Gilla

  2. Karin Lundgren skriver:

    Ja, tant Gerd minns jag med värme. /Karin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s