susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Café föreläsning Igår stor föreläsningssal med biosittning och Powepoint. Idag ett fullknökat glascafé, blädderblock och löpträning som en inspirationsboost efter föreläsningen. Man kan inte påstå att mina uppdrag ser likadana ut direkt och det är givetvis omöjligt att säga vad som är roligast. Men idag kändes det superkul att få snacka löpning med det här härliga gänget. Verkligen! Med vissa grupper så känner man direkt att intresset är extra stort för den kunskap jag vill förmedla och precis så var det idag. Så löpning i terorin inledde vår Löpinspirationsdag idag och sen avslutade vi med ett ganska teknikinriktat löppass med Cissi. Vi fick genast frågan när nästa event äger rum och först ut är Sommartåget. Efter det väntar Grevskapsloppet och avslutar säsongen gör vi med Visingsö Open Water. #Sverigesmestsjälvklaraträningsö lever upp till sin titel. Minst sagt! Löpinspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s