susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_3593Då kliver vi in i vecka två i Paleoutmaningen och lämnar en mycket lyckad vecka bakom oss. Varje dag har det serverats en vällagad god middag i det Dalsättska hemmet och maten har aldrig smakat bättre. Jag skulle ljuga om jag sa att jag lärt mig tycka om att stå i köktet för det gör jag verkligen inte. Men jag älskar att äta all den goda mat vi lagar och helt ärligt så underlättar det ju oerhört på alla sätt att det finns en matplan för veckan. Korghandlingen hänger dock i och kommer säkert göra i forsättningen också. Jag gillar ju dessutom att stödja vår lilla butik på Öa. Så idag tipsar jag om det här recepet som vi gjorde i helgen. Bilden är på just de biffarna men med blomkålsmos som vi enligt samma priniper gjorde dagen efter men med blomkål istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s