susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Chiapudding Söker man på chiapudding på Instagram får man 93.236 träffar. Detta magiska lilla frö som alla inom området hälsa verkar ha testat. Men omdömena är blandade. I alla fall från dem som gjort chiapuddingar av fröt. Vissa älskar de små pudingarna medan andra inte alls är förtjusta i konsistensen. Vi har givetivs också testat att äta chiapudding av olika slag till här hemma. Och för ovanlighetens skulle så är det inte jag som är mest förtjust i den hälsoprodukt utan mina barn. I alla fall om Anders gör den. Här har ni ett recept på en variant som ungarna älskar. Bananpannkaka Själv är jag en grötmänniska. Älskar att äta havregrynsgröt på morgonen och verkar aldrig tröttna på det. Men nu när vi kör Paleoitiskt tema här hemma har bananpankakan varit ett uppskattat inslag. Ingen anvancerad historia alls utan jag mixar bara ihop en halv banan med ett ägg. Steker i kokosfett och toppar med andra halvan av bananen och lite bär som finns i frysen. Kompletteras med en hög nötter av olika slag. Just nu kör vi mycket paranötter, valnötter och cashew här hemma. Supersmarrig frukost att variera havregrynsgröten med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s