susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7499

Det här är garanterat första men förhoppningsvis inte sista gången ni hör mig säga det här. -Idag var jag ta mig tusan The Queen of cooking. När tjejerna kom hem från skolan överraskade jag med att bjuda på nybakat bröd. Barnen jublade. Bröd, hur ofta har vi det hemma? Ganska sällan faktiskt. Det blir så med en glutenintolerant mamma utan bakkunskaper. Men det här enkla recpetet kan alla lyckas med. Enkelt är mitt ledord i köket. Allt annat går bort.

IMG_7439

Så efter några skivor nybakat bröd drog tjejerna i väg till sina kompisar medan jag kämpade vidare i köket. Och banne mig. Även middagen hyllades av huliganerna. De åt som hästar av Krämig Fiskgryta med Bacon. Jag kan givetivs inte ta åt mig äran för det utan bara tacka Magnus och Jenny för deras förmåga att tom inspirera mig till matlagning. Idag var det nästan lite kul att stå i köket. Eller kul är kanske att ta i men att servera bra mat till tacksamma barn är såklart alltid en tillfredställelse.

IMG_7445

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s