susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

TurkoströjaJag älskar träningskläder. I alla fall de flesta. Såsom läckra löpartights, löparkjolar, färgglada jackor, hood-tröjor och hang-loose linnen. Mitt problem är tröjor Ni vet sådana där megatighta funktionströjor som passar utmärkt på slimmade, atletiska idrottare. Men inte på en storbystad, fluffig, Ironmanmamma. Så mina alternativ brukar vara att antingen klämma mig i en tight snygg funktionströja med känslan av att inte riktigt kunna andas. Eller hänga på mig en oversizemodell som ser ut som en säck. Lila ryggSen lanserades Craft-Trainingwear, en kollektion träningskläder anpassade för träning inomhus och föll direkt för den här Crafttröjan. Äntligen en tröja som är allt vad jag önskat mig. Den är tunn, luftig, har snygg detalj i ryggen och sitter som en smäck. Tight men ändå trivsam. Kroppsnära men kanonskön. Att den dessutom passar som vardagsplagg till ett par snygga jeans är bara en grymt bra bonus. Och trots att den inte är rosa är den en överlägsen favorit bland mina träningskläder just nu.

2 reaktioner på ”Craft-Trainingwear

 1. CarroH skriver:

  Kan man köpa de där benen också???!!

  Gilla

 2. Cindy Anderzon skriver:

  Tack för en bra och fin blogg.
  Jag håller absolut med i det som du skrev. För en storbystad kvinna är det jättesvårt att hitta bra träningskläder som inte får en att känna sig som ett paket kassler. Jag har 80F i behå-storlek och det är svårt att hitta bra träningskläder. Bra att du tipsar om träningskläder. Får man fråga vad du har för behå-storlek när du skrev att du är storbystad?

  Cindy

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s