susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Rostade i ugn

Ugnsrostade grönsaker, en rätt svår att misslyckas med och som jag alltid tar till när fantasin tryter. Dessutom uppskattas den av de allra flesta och tillbehören kan varieras i det oändliga. Idag fanns det planer på grillat men de kyliga vindarna gjorde att vi valde att stanna inne istället.  Så även att vi hade fint besök från Göteborg blev kvällens middag Paleoitisk. Min syster och alla hennes härliga barn är här och som tur är har jag en syrra som själv är inne på samma linje. Som tillbehör till kycklingen serverade vi en god guacamole som jag precis som vanlig hittade hos undervarttak.se. Vad resten av helgen har att bjuda på får vi se. Umgås med varandra är det viktigaste och har vi tur så kanske det blir sol och lite bad på Kumlabybadet för barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s