susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7480 Jag brukar sällan bry mig om väder. Det är liksom som det är hur gärna man än önskar något annat. Men just nu vill jag verkligen ha lite varmare vårdagar. Saker och ting blir så mycket härligare då. Som vattenlek på våran gård tex. Det finns dock ingenting som stoppar våra flickor när det vankas lekar som på något sätt har med vatten att göra.   IMG_7527 Men oavsett vädret har helgen varit fantastisk. Barn har sällan svårt att hålla värmen uppe och vi har hunnit med både ute och innelek. Fikat har vi också gjort. Finfika enligt Paleo och bakat av min kreativa syster. Hon hade med sig både bröd och chokladmuffins. Jag skulle vilja påstå att de här muffinsen kommer falla den personen i smaken som inte tycker om när det blir FÖR sött. Jag tyckte de var oerhört goda och rekommenderar dig som gillar choklad att testa. Recepter kommer från Annika Sjöö och du hittar det här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s