susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Lila linneHäromdagen skrev jag om en tröja i Crafts vårkollektion som jag verkligen gillar. Tröjan med en modell som sitter himla fint utan att för den sakens skull vara den allra vara den tighaste varianten. Här är en annan favorit. Det lila linnet med precis samma höga comfort som tröjan. Jag tränar väldigt sällan i linne. Mest för att jag aldrig hittat en modell som fungerar bra på min kropp. Men det här linnet har jag ofta båda i gymmet eller när jag är ute och springer. Eller ute och ute. Än så länge har jag nog mest haft detta linne när jag sprungit intervaller inne på löpbandet. Men tids nog kommer väl den där sommaren som just nu känns ganska avlägsen.

Kalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s