susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Grabbarna PNC

Vissa månader reser jag massor medan andra tillåter fler arbetsdagar på hemmaplan. Just den här tiden på året brukar föreläsaruppdragen ute i landet minska och aktiviteterna ute på vår gård öka. Lågsäsong i det ena benet av mina uppdrag och högsäsong i det andra. Så idag var det dags för min sista föreläsning på Pauluns näringcenter för den här terminen. I samma veva passade jag och grabbarna grus på att ha möte och ta några viktiga beslut angående Nutrition Camp 3.0. Ny ort, nytt program och nya föreläsningar. Datumen blir  2-4:e Oktober. Fullständigt program och anmälan kommer inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s