susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Gymnastik

På vår ö finns det ett enormt ideellt engagemang i vår idrottsförening när det gäller allt ifrån barngymnastik till herrfotboll och olika idrottsevent vi arrangerar. Mina flickor går på redskapsgymnastik varje söndag som min fina vän Cissi håller i tillsammans med ett grymt team. Varje gång jag släpper av mina entusiastiska tjejer utanför gymnastiksalen tänker jag tacksamma tankar över dessa eldsjäler som gör detta för våra barn.

Grevskaps

Men det finns fler eldsjälar. Alla engagerade Ö-bor som som ställer upp som funktionärer när vi arrangerar Grevskapsloppet tex. Paulina, Peter, Fia, Cissi och jag har åtagit oss uppdraget som huvudarrangörer men utan alla fantastiska funktionärer hade det här arrangemanget aldrig varit möjligt. Lördagen den 4:e Juli är det dags för årets lopp och i dag hade vi vårt första möte med frivilla funktionärer. Många bra ideér, tankar, tips och förslag kom upp och vi jobbar just nu stenhårt för att erbjuda ett precis så proffsigt arrangemang som vi själva hade uppskattat. Så är du sugen på att springa en fin mil sommar på en platt banan med vidsträckta vyer över Vättern rekommenderar jag dig att kika in på den här sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s