susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Tidningshylla

Står i kön på Ica och kikar lite på alla hälsotidningar i tidningshyllan. Hajar nästan till när jag får syn på mig själv. Tittar snabbt bort men känner hur kvinnan bakom mig i kassan tar ett litet steg ut åt sidan och försöker se om det hon tror sig se stämmer. Jag vet knappt vart jag ska titta. Så jag tittar bort. Känner mig nästan lite dum av någon anledning. Men tillslut kan inte kvinnan hålla sig längre utan böjer sig fram och säger  -Visst är det väl du på bilden?

Detta var garanterat once in a lifetime som jag fick vara med på omslaget men inne i tidningen kommer jag medverka som träningscoach förhoppningsvis ett bra tag framöver.

IMG_6266I övrigt sov jag som en kratta inatt. Det blir så ibland utan att jag vet varför. Men trots lite brist på sömn valde jag att kliva upp i svinottan och springa en sväng innan familjen hade vaknat. Tänker nästan varje dag på hur mycket jag ser fram emot att få lite ordning och reda i träningen framöver. Det blir ju inte förrän efter sommaren men bara att veta det påverkar min motivation. Tydliga mål i träningen är verkligen en underbar drivkraft för mig. Ser fram emot att få sätta tänderna i nya utmaningar på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s