susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

GöteborgI morse ringde klockan precis som vanligt i svinottan fast i en annan stad. Nämligen min fina barndomsstad Göteborg. Fick knappa in lite på sömnen för att få in veckans långpass då resten av veckan inte bjuder på så många generösa luckor för det.  18 km i min fina barndomsstad Göteborg kickade igång den här dagen. Tyvärr inte med något vidare klipp i benen och under de sista fem kände jag mig ovanligt seg. Men så går det när man inte gör hemläxan…

MarieS gbg

Resten av dagen innehöll betydligt mer energi där den här fantastiska människan stod för den största boosten. Det var många ämnen som skulle avhandlas under vår lunch och vi hann nog inte ens med hälften. Men vi fick i alla fall ses en stund  och konstaterade att nästa gång vi kramar om varandra är det dags för Sommartåget. 18 dagar kvar nu och i morgon är sista anmälningsdag för dig som vill hänga med ända ut till Öa. Så skynda att fynda en fantastisk dag i löparskor. Info och anmälan hittar du här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s