susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Skoljoggen

Idag var det inte min egen träning som kickade igång den här dagen utan barnens. 8.00 stod två förväntansfulla barn ombytta och klara på skolgården redo för den traditionsenliga skoljoggen. Klass 1 skulle springa 2 km medan klass 4:a-6 utmanades med att springa 6 kilometer. Jag hade fått en ärofyllda uppgiften att springa den långa banan och se till att ingen sprang vilse. Moa och Melina älskar allt vad idrott heter och det gjorde mig glad ända in i själen att se hur dem helhjärtat gick in för uppgiften. Två kilometer var en ganska lätt match så nu hoppas vi att de går i mål med samma känsla om några veckor när det vankas Grevskapslopp. Men först skolavslutning. En minst lika viktig dag för två små troll som slutar 1:an.

SommarMoa

 

Min egen träning fick idag för ovanlighetens skull genomföras senare på eftermiddagen och dessutom på fastlandet. Jag och Per skrapade ihop närmare sex mil solskenscykling i både med och motvind. Men Per var ett urstarkt lok som drog mig som fick slita desto hårdare där bak. Det känns att timmarna i cykelsadeln inte varit lika många under den här säsongen. Men jag kör på så gott det går och är ändå glad och tacksam för den träningen jag får till nu är vi kör för fullt på Persgården.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s