susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7778

Barnens dag idag. Från första till sista stund. Jag har själv många fina minnen från mina skolavslutningar och vill så gärna att mina tjejer ska få uppleva detsamma. Så strax före 8.00 satt de redo i sina fina klänningar på Remmalaget som skulle ta dem ner till kyrkan. En tradition på skolan sen många år tillbaka. Sång, psalmer, sommartal i Brahekyrkan, en stor kram av fröken och sen var sommarlovet påbörjat. Dock med blandade känslor för båda mina barn som älskar skolan. Jag vet två som kommer att jubla när det väl är dags igen.

VI

Så nu ska det bli spännande att se hur vi får ihop livet med sommarlovslediga barn och en säsong som tar fart på allvar efter midsommar. Känns som det kan bli en utmaning för båda barn och vuxna men också väldigt skönt att få slippa den där morgonstressen på ett tag. En och annan ledig dag och förhoppningsvis lite sol och bad ska vi nog se till att det blir för den här familjen också.

IMG_7803

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s