susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Hästar

Kände mig trött när jag vaknade. Natten var rörig med barn som vaknade om vartannat och när klockan har passerat 06.00 och fåglarna kvittrar som mest är det omöjligt att somna om. Så jag gick upp och försökte tänka positiva tankar inför dagens fyra x fyra-minuters intervaller. Och banne mig, bra känsla idag också. Värmde upp i 2 km, startade om klockan och drog i väg. Skallen var med mig och benen svarade. Annars är mina intervallpass otroligt mycket mer utmanande för mig än att springa långt och långsamt. Jag har urkasst pannben när det gäller att uthärda mjölksyra. Men i morgon väntar ett pass helt i min smak. 25 kilometer i snigelspringartempo. Dessutom har jag sällskap av gasellen Elin så största utmaningen i morgon blir nog att få henne att hålla mitt tempo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s