susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

SpeglingarOm min utmaning i löpningen ligger i oförmågan att uthärda mjölksyra så har jag en vän som utmanas av det motsatta. Alltså att springa långt och långsamt. Ett säkert kort att ta till om man vill träna på att snigelspringa är att boka löpdate med mig och det var precis vad GasellElin hade gjort idag. Vi bor bara 500 meter i från varandra så i morse strax före halv åtta joggade jag bort och hämtade Elin. Min kropp går nästan av sig själv i strax över 5.40-fart medan jag gissar att Elin fick jobba hårdare på att snigelspringa. Men vi fick i alla fall en alldeles utmärkt start på dagen och hann med att både springa och snacka massor. Långpass i snigelspringartempo är faktiskt ett alldeles utmärkt sätt att umgås. Efter 14 km släppte jag av Elin och fortsatte sen 6 kilometer till på egen hand. Sista rycket innan Sommartåget nu. I två mil är benen med i matchen. Men hur de ska klara 43 vet vi om mindre än två veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s