susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Sljeman och Jess

Låt mig presentera Jessica ”Nevergiveupjess” Hellback och Slejman Karadag. Två sanna inspiratörer med enormt stora hjärtan som lägger ner hela sin själ i att inspirera andra till ett hälsosammare liv. Allt började med en Facebook-sida som sedan utvecklades till ett stort camp med en väldigt tydlig inriktning. Inspiration, glädje, gemenskap, kärlek, omtanke, värme, stöd, tips, råd och en hel del kunskap för den som jobbar med sin hälsa och att bli sitt bästa jag. Flera som fått möjligheten att vara med på dessa camps vittnar om att dagarna på campet har förändrat deras liv. Själv har jag fått möjligheten att medverka som föreläsare vid två av deras arrangemang. Första gången på Biggest Looser slottet och andra gången när de arrangerade en hälsodag i Skövde.

6000

Vi det senare tillfället valde dessa hjältar att låta 6000 kronor av deras intäkter gå oavkortat till Min fond/Cancerfonden. Så fint och stort av dem att jag blir tårögd bara av att tänka på det. Till min stora glädje är det snart dags igen. Den 23:e-26:e juli arrangerar Jessica och Slejman sitt sjunde camp som de här gången kommer att äga rum på Wenngarn strax utanför Stockholm. Så vill du vara med om något den här sommaren som är LÅNGT utöver det vanliga och en ren investering i dig själv, din hälsa och ditt välmående så rekommenderar jag dig VARMT att boka in dig på detta fantastiska camp.

Körbaraköör

Jessica och Slejman startade för att fler skulle få ett forum att diskutera med och motgångar, ge tips, råd, stöd och pepp till den som både mentalt och fysiskt kämpar mot ett sundare liv. Nästa steg efter Faceboo-sidan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s