susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Mammapepp

Ser ni den tokpeppade mamman som kryper omkring där på gräset och försöker överföra samma känsla till sina barn. Ingen särskilt svår uppgift när det vankas Grevskapslopp. Än så länge är allt vad träning heter mest lek och under lättsamma former för mina barn. Det blir tredje året i rad de springer nu och löpning börjar bli en naturlig del i deras liv.

Kleist

Men det är inte bara barn och familjer som kommer hit och springer. Varje år lyckas vi alltid locka några elitlöpare och så även i år. För andra gången har vi den stora äran att få ta emot favorittippade Anders Kleist. Sist gång han ställde upp vann han 10 km-klassen. Om han kammar hem segern även i år vet vi om exakt 18 dagar. Den 4:e juli går loppet av stapeln och den 25:e stänger vi föranmälan. Så vill du springa en snabb mil på en vacker ö så hittar du allt du behöver veta och anmälan här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s