susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Rapsfält

7.00 ringde klockan i det gröna tältet på Persgården. Jo då, det går alldeles utmärkt att tälta på sin egen trädgård. Känslan är liksom ändå densamma när man ligger där inne nerbäddad i sovsäcken och regnet smattrar på tältduken. Så igår när två överentusiastika tältare ville dela upplevelsen med sin mamma gick det såklart inte att säga nej. Sovmorgon är dock inget vi fått till än så länge den här sommaren. Men frukost tillsammans i lugn och ro är tillräckligt lyxigt. Sen bar det i väg till simskolan. För andra sommaren i rad går tjejerna i simskola. Varje dag i tre veckors tid tränar de på allt i från att simma längre sträckor, till att lära sig dyka och förbättra simteknik.

Grevskapsfemman

Själv passade jag på att provspringa Grevskapsloppets 5:a medan tjejerna kämpade på i poolen. Precis som milen är 5:an flack och lättlöpt vilket gör Grevskapsloppet till ett utmärkt lopp att plocka ett pers. När jag inte längre är arrangör ska jag göra ett försök att plocka mitt eget pers på den banan. Efter körde jag hem tjejerna till underbara Maja som hänger med tjejerna när vi inte få ihop det. Idag stod det nämligen personalvård på mitt schema. Världens bästa Maggan som jobbat på Persgården i en hel evighet går i pension i sommar och idag hade vi en halvdag tillsammans.

MagganGlömde helt bort att ta en bild idag så jag bjuder på en från vår förre lyxlunch i höstas.

Först fick Maggan en lyxig behandling på ön alldeles egen hudvårdssalong Ewas hud-och kroppsvård! Sen åkte vi till Wisingsö Hotell och konferens och åt långlunch tillsammans. Nöjd och glad avslutade Maggan sin ”arbetsdag” efter den lunchen och jag åkte och hämtade upp knoll och tott som också hade blivit lovade lite lyx idag.

Ewas salong

Lyx för mina små ö-boende barn är att åka till stan med sin mamma, fika på ett mysigt fik och titta i någon spännande affär. En av de vill helst kolla kläder medan den andra bara vill besöka bokhandlar. Så lika men ändå så oerhört olika mina fina tvillingtjejer.

Midsommar 2013

Midsommar 2013

När vi hade roat oss i några timmar var det bara storhandlingen kvar. I morgon kommer traditionsenligt våra fina vänner från Göteborg som stannar ända till söndag. Så som så många andra håller vi nu tummarna för att vi i alla fall får några soltimmar under den här midsommarhelgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s