susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7958

Många saker rätt in på ”mårbra-kontot” idag. Först fin cykeltur med Fredrik till café Grafitgrå i Kaxholmen där vi tog en kaffe och sen cyklade hem igen. Jag hade klätt mig för spöregn men inte en droppe kom så länge vi var ute och rullade. Så det blev en riktigt härlig runda och en sista chans för mig att kolla av den ny sträckan för Sommartåget.

IMG_7966

Senare på eftermiddagen dök våra vänner från Götet upp. Vi hade fixat en fin buffé a´la Persgården med ett av hav av skålar med ekologiskt snacks, fruktsallad, fröknäcke, nötter frön och mycket annat. En liten kvällspromend på det och sen the och mysigt häng i köktet med många intressanta diskussioner till sena kvällen. Så nu ska jag försöka få till några timmars sömn innan midsommarfirandet drar igång på allvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s