susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

FamKober

Jag tror vi var ganska många som hade ställt in oss på sämsta tänkbara väder den här midsommar. Varenda väderprognos visade regntunga moln över i princip hela Sverige. I skrivande stund har jag ingen aning hur det blev på andra platser men vi fick i alla fall en strålande fin midsommar. Lite kyligt kanske men inte en regndroppe på hela dagen.

IMG_8072

Så allt blev precis så som vi hade önskat. Först långfrukost a’la Persgården. Det är inte många saker i köket jag gillar men att duka upp en gigantisk frukostbuffé med allt man kan tänka sig till mina gäster älskar jag. Efter det plockade vi blommor och gjorde kransar till barnen. Jag är ingen världsmästare på det där direkt men idag fick jag i alla fall till en som Melina blev riktigt nöjd med.

Melina och jag

Kl. 13.00 åt vi midsommarlunch och strax före 15.00 drog vi bort till dansen. Dansa är de dock inga av våra barn som är intresserade av. De klättrade upp i kyrktornet, klappade hundar och käkade kladdkaka i stället. På kvällen grillade vi fint kött med goda tillbehör, umgicks pratde drack vin och hade det precis så trevligt som vi alltid har med familjen Kober. Men alldeles nyss var det en hel hög slagna hjältar som sa godnatt till varandra efter en lång innehållsrik dag tillsammans. I morgon är en ny dag. Garanterat minst lika fartfylld som denna.

IMG_8167

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s