susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Måne En fin midsommarhelg är till ända och det kändes nästan lite vemodigt att krama om familjen Kober idag. Vi trivs så oerhört bra i varandras sällskap. Både barn och vuxna. Nästa traditionsenliga träff är ju egentligen inte förrän nyår. Men det kan vara så att Maria har lyckats lura med mig att springa en mil i Stockholm i October. Och inte vilken mil som helst utan Hässelbyloppet. Inte alls en distans som passar mig egentligen. Jag är bra på att springa långt och långsamt och helkass på att springa kort och hårt. Om det nu är det jag har tänkt att göra. Jag kan ju välja att springa kort och långsamt också. Hur som så måste jag nog bestämma mig för vill jag springa fort är det hög tid att börja träna på det direkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s