susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6168

Tänk vad lite som behövs för att höja motivationen flera snäpp. Det här med att Maria och jag bokat ”tjejhelg” i Stockholm i October som kommer toppas med att vi springer Hässelbyloppet har lett till att jag tänkt på löpning hela dagen idag. Tänkt på om och vad jag ska sätta för mål, hur högt jag ska prioritera just löpningen när jag helst vill både simma och springa också. Och kanske det viktigaste av allt. HUR ska jag lägga upp träningen framöver och ska jag göra det själv eller ta hjälp av någon inspirerande expert på området. Än har jag inte tagit några beslut men det kändes i hela kroppen under morgonjoggen i morse att jag har något riktigt kul på gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s