susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Craft:cykel

Nu är dagarna räknade till vad som för mig verkligen är en utav året höjdpunkter på många sätt. Sommartåget! Att under en hel dag få hänga med likasinnade och avverka 43 km i löparskor är för mig verkligen den optimala utmaningen. Och just en utmaning kan jag lova att det kommer att bli för mig den här gången efter ett år där långpassen har lyst med sin frånvaro. Omöjligt tror jag absolut inte att det är. Men helt klart en utmaning. Att sen få toppa det hela med grillbuffé och en hejdundrande efterfest gör hela det här eventet svårslaget. I år har vi utlovat ett litet nytt inslag under sträckan från Jönköping till Gränna och idag cyklade jag den en sista gång för att kolla att alla kilometerangivelser stämde. Därmed är det mesta fixat inför lördag och nedräkningen kan börja på allvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s