susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Såhär mina vänner, går det till när en hel hög löpare rundar av en dag i löparskor. Att i stort sett alla har sprungit över fyra mil är svårt att tro när man ser öset på dansgolvet. I skrivande stund är jag i Stockholm för att lämna av små kottar och i morgon åker jag ner till Jönkan igen med löpare istället för barn i bilen. På lördag smäller det och hur årets efterfest kommer att bli vågar jag knappt tänka på. Men inget tåg utan waka waka det är en sak som är säker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s