susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

TomteMarieIbland känns det som jag är lyckligt lottad som får vara med om så mycket roliga saker. Men i nästa andetag kan jag tänka att mycket av det som händer är jag ju faktiskt med och skapar. Som våra tåg tex. Skapade av ren träningsglädje och en önskan om att få uppleva löparglädje tillsammans med andra. I skrivande stund är jag på plats på Hotell Victoria och har ätit god middag med en hel hög hitresande löparvänner. Sist det begav sig såg jag ut så här på centralen när jag och Marie tog den traditionsenliga ”selfien”. I morgon är det sommartema som gäller. Hur det kan se ut får ni se då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s