susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_1544

Det har varit många känslor som har åkt bergochdalbana i den här kroppen idag. Som vanligt så lider jag alltid av post-Sommartåget i några dagar och just den här gången kändes det lite extra tungt att krama om alla i Gränna hamn i söndags. Vissa av dessa människor ser jag kanske aldrig igen. Dock är vår återbesöksstatistik enorm på våra tåg så jag håller tummarna för att jag få träffa så många som möjligt den 5:e December igen.

IMG_8040

Som om inte post-Sommartåget vore nog så hade jag ett annat avsked att göra idag. Världens bästa Maggan som jobbat i Myslifabriken i en hel evighet gjorde sin sista dag hos oss idag och gick i pension. Jag kan inte med ord förklara vilken pålitlig arbetsmyra hon har varit under alla dessa år och vi har haft många fina fikastunder tillsammans Maggan och jag. Det var omöjligt att hålla tårarna tillbaka när jag såg hennes ryggtavla lämna vår gård.

IMG_8046

Det kändes så sorgligt så jag behövde springa en sväng. Lördagens drabbning satt fortfarande i de här sega benen så det var kanske inte den spänstigaste löprunda jag gjort. Men det kändes ändå fint med lite endorfiner.

IMG_8044

Men nu är det nya tag som gäller och den här veckan handlar allt återigen om löpning. På lördag är det dags för Grevskapsloppet och jag och mitt grymma team jobbar för fullt för att få ordning på allt innan dess. Kikade precis på väderappen och det ser banne mig ut som vi får en fantastiskt fin sommardag i år igen. Så packa picknickkorgen kära löparvänner och kom till Öa och spring vårt grymma Grevskaplsopp. Anmälan är avslutad men all info om efteranmälan hittar du här. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s