susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Löp på Hagavägen

Det är kanske så här det alltid är för mig men just nu känns det verkligen som det ena projektet avlöser det andra. Idag var all form av post-Sommartågskänslor puts väck och fullt fokus på Grevskapsloppet är det som gäller. Jag är egentligen inte alls en person som ska jobba med stora projekt på det här sättet. Jag har svårt för att ha många bollar i luften samtidigt och inte riktigt det där sinnet för alla små detaljer som behövs. Däremot så har jag oftast en outtömlig källa av energi och tusen ideér som studsar omkring i mitt huvud. Jag älskar dessutom att göra verklighet av dessa ideér och ser det där med att inspirera andra som mitt kall i livet. Så som sagt, just nu avlöser det ena projektet det andra. Grevskapsloppet på lördag och sen nästa event som jag säkert fått tusen frågor om redan. Visingsö Open water! All info om det kommer på måndag. Men gör gärna redan nu en liten notering den 8:e Augusti i almanackan. Då är det dags för 3000 meter magisk simning i Vättern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s