susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

PeterSimskoleavslutning för barnen inledde den här dagen och sen har ALLT handlat om Grevskapsloppet. Vi är fem personer som håller i det här arrangemanget. Fem personer som planerar, strukturerar, styr, ställer och kör på med fullt fokus för att ge alla löpara en fantastisk upplevelse här ute på vackra Visingsö. Men till vår hjälp har vi också våra helt fantastiska funktionärer. Pensionärer som snickrar prispallar och andra härliga personer som helt enkelt tar av sin värdefulla tid för skapa ett lyckat Grevskapslopp. Men nu tror vi att allt är under kontroll och håller tummarna för att vi får hålla i traditionen med att år efter år slå deltagarrekord.

Funiksar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s