susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

UppvärmTidigt i morse var vi ett taggat arrangörsgäng som samlades på Brahevallen. För hur bra man än förbereder sig så är det alltid saker som man inte kan styra upp förrän det är skarpt läge. Tidtagningssystemet som ska riggas, nummerlappar som ska hämtas ut, vattendunkar som ska fyllas och funktionärerna som ska till sina platser på banan. Att i dessa lägen vara omgiven av människor som känner ansvar och gör sitt allra yttersta för att saker och ting ska fungerar är obeskrivligt värdefullt. Så efter månader av förberedelser vågar jag nog påstå att vi arrangörer kände oss trygga och taggade när starskottet gick för första klassen idag klockan 11.30. Elitelöpare Men precis som förra året hade vi lyckats pricka en av årets absolut varmaste dagar. Så även om vi hade riggat med flera vattenspridare utmed banan och gott om vätskestationer så var det många som fick slita hårt i värmen. Banan vi bjuder på här på Visingsö är platt, snabb och som gjord för att slå personliga rekord men inte i 30 graders värme. Så kanske var detta inte dagen våra löpare plockade med sig ett pers hem. Men en bra upplevelse och ett välorganiserat arrangemang är jag ganska säker på att vi lyckades leverera. BertE Mina två små troll lyckades trots värmen genomföra ett riktigt lyckat lopp. Mest nöjda var de över att de sprang ifrån sin fyra år äldre kusin och hans kompis. Tider och placeringar är däremot inget som de än så länge bryr sig det minsta om utan drivs till hundraprocent av träningsglädje. Moa löpare

Moa till vänster Melina löpare

När allt är över och lugnet har lagt sig är det alltid en speciell känsla att gå ut på vallen och plocka ner allt man bara för några timmars sen byggde upp. Vid det här laget har alla spänningar släppt och vi arrangörer börjar känna hur tröttheten kommer krypande. Men jag lovar er, vi hinner knappt komma hem innan tankarna på nästa års lopp dyker upp igen. STORT TACK till löpare, funktionärer, sponsorer, samarbetspartners och min grymma arrangörsgrupp för en fantastisk dag. Hoppas vi ses nästa år!

3 reaktioner på ”Ett galet hett Grevskapslopp

 1. Sofie skriver:

  Ni är grymma!! Alla som arrangerar och planerar, och alla öbor som hejar och fixar vattenspridare! 😊 Tack! ☺

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Tack snälla Sofie 🙂

  Gilla

 3. Lisa skriver:

  Håller med Sofie här ovan 🙂 Allt är i en positiv anda och att få komma ut till VIsingsö: bara det , är magiskt. Tack från två nöjda löpare 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s