susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vallen

Så här öde var vallen när jag kom dit för att fixa det sista strax före 8.00 i morse. Det kändes som hela ön sov. Jag var först på plats och gick runt där och kände mig glad ända in i själen över den enormt fina feeback vi fått efter loppet. För även om jag tycker att vi gjorde det riktigt bra förra året också har de positiva kommentrarerna säkert förbubblats sen sist. Kanske är det så att folk verkligen förstår att det krävs insatser från alla hålla kanter för att fem arrangörer ska få ihop det här arrangemanget. Och kanske är det lite extra charmigt med alla ö-bor går man ur huse för att hjälpa till. Mest uppskattat igår var alla vattenspridare och slangar som folk rivit fram ur garaget klivit ut på vägkanten med. Ingen lyx och flärd här inte men en himla massa hjärta.

IMG_20150704_140949

Det här tappra gänget har unnat sig en riktig slappardag efter sin prestation igår. Min svägerska har skrivit en himla fin Racereport från loppet. Den hittar ni här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s