susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Cyklar i mängder

Såhär dagarna ser ut på Persgården nu för tiden. Semesterfirare väller in för ta en glass, handla i vår lilla gårdsbutik eller besöka någon av utställningarna i konstgalleriet. Högsäsongen är här och några semesterdagar är inte att tänka på för vår del den här tiden på året. Men något som är positivt med att alltid vara på plats är förmånen att kunna spontanfika med fina ö-vänner som tittar förbi. Spontanhäng är annars något som är ganske ovanligt i mitt liv.

Erik och Lisa

I går hade vi besök av Erik och Lisa. Erik och Lisa är två entreprenörer som driver flera bloggar varav den här är en av dem. Men nu har de tagit ytterligare ett kliv inom hälsobraschen och ska starta ett ”hälsocafé” inne i Jönköping i Friskis och Svettis lokaler. Till vår stora glädje vill de inleda ett samarbete med oss och vi kommer därmed få en återföräljare av våra produkter mitt inne i centrala Jönköping. Det kom upp fler idéer om olika samarbetsformer än så under vårt möte så det ska bli riktigt spännande att se vad det här leder till framöver. Jag tror i alla fall stenhårt på Erik och Lisas koncept och gissar att det snart kommer vara ett utav Jönköpings mest besökta lunchhak.

En reaktion på ”Högsäsongen är här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s