susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Fredrik och SussMonsterpass, inför mina Ironmantävlingar körde jag heldagar med träning en gång i veckan varje vecka med start from att OW-säsongen drog igång ändra fram till Ironman. Men utan en IM i sikte har dessa långpass lyst med sin frånvaro. Idag fick jag dock chansen att ägna hela dagen åt träning och dessutom med trevligt sällskap och då tog jag den direkt. Ösregn, motvind, punka och vurpa. Det hann hända en hel del under det här monsterpasset. Men helt ärligt så har det handlat om ren och skär träningsglädje rakt igenom 1100 meter sim, 11 mil på cykel och avslutande 3 km löpning. En underbar träningsdag helt i min smak. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag kan få till en sådan här dag igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s