susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Melina i Blåklint Näs 2015 Idag har det varit frusna semesterfirare som sökt sig hit för en värmande kopp kaffe och lite finfika. Några tappra kom på cykel med mössa, vantar och sin picknick i cykelkrogen. En familj bredde tom ut filten och började duka upp sin medhavda mat under ett träd på vår gård. När jag tittade ut nästa gång hade fyra personer istället virat in sig i filten och maten stod orörd framför. Då satte jag på värmeelementet och hämtade in dem till mitt café. Ja, kanske är det så att denna sommaren bjuder på sämre väder än vanligt. Jag själv som inte alls trivs i sol och värme bryr mig inte det minsta om vädret så länge jag slipper cykla i spöregn. Gårdagen strapats visade visserligen att det går det också. Men idag bjuder jag på lite fina bilder från betydligt vackrare dagar än idag. Alla tagna av mästerfotografen Anders Dalsätt.   Solrosor Profilbild Susanne solnedgång sommaren 2013Blått vatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s