susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Gårdsbutik

Det är tvära kast mellan kalla vindar och regn till sol och värme som vädergudarna bjöd på idag. Och att vädret påverkar antalet besökare på ön är det inget snack om. Om det var öde på ön igår så var nästan invasion av turister idag. Ett tag var det så mycket folk att mina barn tom hellre ville leka inomhus än bland folkmassorna på gården. Men dessa dagar är oerhört viktiga för oss och vi håller tummarna för båda sol och värme under de sista veckorna på säsongen.

Rapsfält

Så dagar som denna är jag glad att jag är morgonmännsika och får träningen gjord innan allt drar igång. I morse fick jag till ett riktigt bra tröskelpass före frukost. Bra för att vara mig i alla fall. Jag har så oerhört svårt för det där med att pressa mig själv. De nästan sex timmarna jag tränade i torsdags är ingenting mot de 45 minuter jag gjorde i morse med blodsmak i munnen. Men jag märker ändå att jag blir bättre och bättre på att ta ut mig nu är jag verkligen är noggrann med båda intervall och tröskelpassen. Så förhoppningsvis finns det lite mer tempo i de här benen framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s