susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vackra Vättern

Bild: Roxen

7.00 hade Peter och jag stämt träff på Persgården i morse. Taggade för tretusen meter i vackra Vättern vandrade vi sen ner till vattenbrynet. För min del var det dags för premiärpasset för i år av favoritsträckan ner till Näs. Men inte sen jag flyttade hit för fyra år sedan har jag upplevt Vättern så kall. Min händer och fötter blev stelfrusna så fort vi klivit i det kalla vattnet. Har ingen aning om hur många grader det var men det kan omöjligt varit mer än 15 grader. Men kyla eller ej, för Peter och mig fanns det inget annat än att passet skulle genomföras. Näs Vi simmade iväg och som så många gånger förr blir jag hänförd av hur oerhört vackert det är att simma i Vättern. Det är klart som i en swimmingpool med en enorm sikt och vacker stenbotten. Så när kroppen väl fått upp värmen var det inga som helst problem att simma hela den magiska sträckan ner till Näs. Crawlgänget Efter dagens tur ser jag om möjligt ännu mer fram till den 8:e Augusti och Visingsö Open water. Jag hade det på känn men blir ändå lika glad att intresset för att hänga med på vårt träningsäventyr är så stort. I dagsläget finns det bara elva platser kvar. Så är du sugen på att hänga med och simma i vackra vättern och kan du läsa lite mer om vårt äventyr här. Men vänta inte för länge med anmälan. Något säger mig att det kommer att bli fullt under veckan som kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s