susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Kvällscraft

Så här vacker var kvällen när en lätt kvällsjogg ner till vår ”hemliga” strand fick avsluta dagen. När högsäsongen är här så är det skönt att ha små smultronställen dit man kan dra sig undan inbland för lite sol och bad utan en sommarturist så långt ögat kan nå. Eller som den här kvällen. Lite strandhäng och bad för barnen. Men inte för den frusna mamma som vägrar kliva i utan våtdräkt.

Melina och Astrid.

Ett och annat strandhäng skulle jag gissa att det blir den här veckan också. Min mamma och min syster med hund och alla hennes underbara huliganungar är här. Så nu är det full fart på gården från morgon till kväll. För egen del försöker jag så gott det bara går att fördela tiden mellan familj, myslifabrik och butik. När alla andra är lediga jobbar ju vi som hårdast. Men med en oehört flexibel och förstående familj fungerar allt och jag är oändligt tacksam över att jag har precis just en sådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s