susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Tre i VätternJag jobbar i butiken, Anders i fabriken, mormor och min fina syster lagar mat, passar barn, går ut med hunden och åker på små äventyr. Hela vår gård är full med semesterlediga sommargäster och cyklar står i rader i trädgården. Så nej, en god bok i en hängmatta existerar inte den här tiden på året. Men idag när jag smygtittade på hela familjen Dalsätt/Jonsson genom butiksfönstret kände jag så mycket kärlek och tacksamhet att jag fick svälja några gånger. Vad är väl en hängmatta mot häng med det här härliga gänget. Inget jag skulle vilja byta ut de här dagarna mot i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s